JCI Aalborghus - Hvad laver vi?

Netværk, handling og læring

I JCI Aalborghus mødes, lærer og udvikler vi os både fagligt og personligt. Samtidig søger vi at skabe positive forandringer i vores omkringliggende samfund via projekter.

Vi har en spændende afdeling med mange arrangementer og en fantastisk god energi. Vores aktiviteter er forskelligartede, så der både er input til hjernen og personlige udfordringer.

Vi tilstræber at tilbyde vores medlemmer en alsidig vifte af tilbud. Et medlemskab er fleksibelt, og byder på alt lige fra månedlige afdelingsmøder med foredrag, kurser og virksomhedsbesøg til faglige værktøjer og ledelsesmæssig samt personlig udvikling.

Afdelingsmøder

Den tredje tirsdag i hver måned mødes vi til et afdelingsmøde. Vi netværker, og bliver klogere på et givent emne. Medlemmernes efterspørgsel bestemmer temaerne. Det kan for eksempel være ledelse, præsentationsteknik, salg, kommunikation, kreativitet, markedsføring, motivation osv.

Vi begynder hvert afdelingsmøde med fælles spisning. Når vores medlemmer mødes til afdelingsaftener, er det altid med god energi. Et afdelingsmøde varer typisk fra klokken 17.45 til 21.45

Masterclass, akademier og lederuddannelse

I JCI er der masser af muligheder for uddannelse. Vi afholder Masterclasses og akademier ligesom vi har kurser og træninger, som man kan tilmelde sig løbende efter interesser.

Hvert år vælger vi ny formand og bestyrelse i vores afdeling.
Vores formand deltager i lederuddannelsen Local Leaders Training.

I JCI mener vi, at man udvikler sig mest i det første år på en post. Derfor er alle poster et-årige, så vi sikrer størst mulig dynamik og udvikling.

Personlig udvikling

At udfordre sig selv ved at træde uden for sin comfortzone er en god måde at skabe udvikling på. Vi rykker vores grænser gennem aktiviteter, oplevelser, konkurrencer og teambuilding.

Personlig udvikling er en af grundstenene i vores netværk. Vores medlemmer opnår et større kendskab til sig selv og til andre ved aktiv deltagelse i netværkets aktiviter.

Vi skaber rammerne og mulighederne for personlig udvikling og kompetenceopbygning.

Kongres og netværk

To gange om året holder JCI Danmark kongres, hvor medlemmer fra hele landet har mulighed for at mødes. Et tema for en kongres kan være ledelse, fremtiden, passion ect.

Kongresserne er et oplagt sted at udvide sit netværk
og have en sjov og lærerig weekend. Som kongresdeltager vil du typisk opleve at komme hjem med nye bekendskaber og ny inspiration, der har relevans for både dit erhverv og for dig som privatperson.

Man kan også deltage i euopæiske og andre internationale kongresser og konferencer.

Virksomhedsbesøg

Kontakt til virksomheder i Aalborg og omegn er essentielt for vores medlemmer. Et par gange om årets dedikerer vi vores månedlige afdelingsmøde til et besøg hos en spændende virksomhed eller organisation.

I vores netværk har vi også en aktiv seniorafdeling, der årligt deltager i et afdelingsmøde eller et af vores virksomhedsbesøg. Det giver medlemmerne indsigt i det lokale erhvervsliv og sikrer værdifuld netværksskabelse på tværs af brancher og aldersgrupper.

Årets Unge Erhvervsledere

En del af JCI-medlemmernes arbejde består i at lave projekter, og udvikle sig inden for projektarbejde og projektledelse. En tilbagevendende begivenhed er den årlige kåring af Årets Unge Erhvervsleder, der er et projekt skabt og gennemført af JCI.

Kåringen af Årets Unge Erhvervsleder finder sted i alle landets regioner, hvor de lokale JCI-afdelinger står for projektet. Der kåres en regional vinder, hvorefter der findes en endelig vinder blandt kandidaterne ved et nationalt arrangement. Projektet støttes af diverse samarbejdspartnere.

Fredagsbar og sociale aktiviteter

Vi er en social afdeling med medlemmer, der sætter pris på at mødes i uformelle rammer til en omgang hygge engang imellem.

Vores erfaring er, at de sociale aktiviter styrker netværket og relationerne mellem medlemmerne. Derfor afholder vi forskellige sociale arrangementer i løbet af året.

For at nævne nogle eksempler: Bowlingture, vinsmagning, pool arrangementer, pubcrawls og biograf ture. Vi har også tradition for at mødes til en sommerfest og en julefrokost.

Find os på Facebook og LinkedIn

Er du i tvivl om netværket er noget for dig, eller er du bare mere nysgerrig? Så find os på Facebook og LinkedIn og følg med i de mange aktiviteter vi laver.
Du kan også komme med som gæst til vores arrangementer. Læs meget mere her:

Vil du gerne høre mere?

Så skriv, ring eller kom med!

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om JCI Aalborghus. Vi inviterer dig gerne med som gæst til vores møder, så du med egne øjne kan se, om netværket er noget for dig. 

Skriv til os på hr@jci-aalborghus.dk eller kontakt os vores Facebook side. Vi ser frem til at høre fra dig!