JCI Aalborghus - Noget for mig?

Hvad kan jeg få ud af det?

Et medlemsskab af JCI Aalborghus giver dig mulighed for, at udvikle dine personlige og erhvervsmæssige kompetencer – Vi stiller rammerne til rådighed, og du styrer dernæst selv din egen udvikling.

Hvis du deltager aktivt, vil du få et stort personligt udbytte igennem projekter, kurser, oplæg og konferencer afholdt af interne såvel som eksterne foredragsholdere og undervisere.

Personlig og faglig udvikling

Netværk og relationer

Inspiration og oplevelser

Forventninger og forudsætninger

Der er ikke noget krav om, at du skal have en bestemt uddannelse, en lederstilling eller store karrieremål for at blive medlem hos os. Det, vi i JCI Aalborghus har til fælles – og som vi også forventer af dig – er et drive og en lyst til at rykke dig personligt og engagere dig i vores aktiviteter.

Og så skal du være mellem 18 og 40 år, og skal kunne komme til vores afdelingsmøder.

Se vores vedtægter

Muligheder

Vores medlemmer får praktisk erfaring med:

  1. Tillidsposter (leder) på lokalt, regionalt, nationalt eller internationalt niveau.

  2. Samfundsrelevante og erhvervsmæssige projekter (projektledelse)

Og udviklingsmuligheder inden for:

  1. Træning/undervisning

  2. Personlige kompetencer

Det praktiske – Kontingent

Det koster 1.650 kroner halvårligt at være medlem i JCI Aalborghus, som går til uddannelsesaktiviter og forplejning på afdelingsmøderne.
Hvis du er studerende koster medlemskab 1.350 kroner halvårligt.

Hvis du overvejer at blive medlem, kan du deltage som gæst, og derefter kan du blive en del af vores Introprogram, som koster 300 kr. Det dækker 3 afdelingsmøder, samt mulighed for deltagelse i vores sociale arrangementer og komité møder. På denne måde får du mulighed for at se os an, før vi tager en snak omkring et medlemsskab af JCI Aalborghus.

Prisen for gæstedeltagelse er typisk 150-200 kr pr arrangement. Som medlem af JCI Aalborghus får du adgang til at deltage i JCI’s kurser og andre aktiviter. Se mere på JCI Danmarks hjemmeside, hvor du også finder information om den globale organisation Junior Chamber International, som vi er en del af.

 

Find os på Facebook og LinkedIn

Er du i tvivl om netværket er noget for dig, eller er du bare mere nysgerrig? Så find os på Facebook og LinkedIn og følg med i de mange aktiviteter vi laver.
Du kan også komme med som gæst til vores arrangementer. Læs meget mere her:

Vil du gerne høre mere?

Så skriv, ring eller kom med!

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om JCI Aalborghus. Vi inviterer dig gerne med som gæst til vores møder, så du med egne øjne kan se, om netværket er noget for dig.