Samarbejdspartnere |

Samarbejdspartnere

JCI Aalborghus er et frivilligt drevet netværk. Det ville ikke være muligt for os at eksistere uden engagerede lokale samarbejdspartnere, som støtter op om vores værdier og som hjælper os med at gøre vores visioner til virkelighed. Denne sektion dedikerer vi således til at vise vores taknemmelighed til de virksomheder, som hjælper med at gøre vores eksistens mulig – tusind tak for godt samarbejde!

69959832_967287350272261_737157898576068608_n

Beierholm

Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Ved adskillige lejligheder har de huset os i deres hyggelige lokaler i Aalborg Syd, hvor de bl.a. har dannet rammen om vores årlige valgforsamling, et foredrag med salgstræner Per Topp samt besøg fra Danmarks sidste aktive landbetjent.

Find os på Facebook og LinkedIn

Er du i tvivl om netværket er noget for dig, eller er du bare mere nysgerrig? Så find os på Facebook og LinkedIn og følg med i de mange aktiviteter vi laver.
Du kan også komme med som gæst til vores arrangementer. Læs meget mere her:

Vil du gerne høre mere?

Så skriv, ring eller kom med!

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om JCI Aalborghus. Vi inviterer dig gerne med som gæst til vores møder, så du med egne øjne kan se, om netværket er noget for dig.